Säiliöhuoneen muutostyöt Kingspan Insulation Oy:ssä

Satagroup Oy toteuttaa Kingspan Insulation Oy:n kemikalihuoneen säiliön modifiointityöt. Muutostyöt parantavat säiliöhuoneen visuaalista ilmettä sekä turvallisuutta.

Kingspan Insulation Oy

Kingspan Insulation on maailman johtava fenoli-, polyuretaani- ja tyhjiölevyeristeiden valmistaja. Yritys on osa laajempaa Kingspan Group -konsernia, jonka tuotteisiin kuuluvat tehokkaat lämmöneristeet, ympäristöteknologia ja uusiutuvaa energiaa hyödyntävä teknologia.

Irlannissa 1960-luvun lopulla perustettu Kingspan Group on maailmanlaajuinen toimija, jonka kaikkien toimialojen yhteenlaskettu liikevaihto oli vuonna 2016 noin 3,1 miljardia euroa. Vuoden 2016 tulokset ovat luettavissa kokonaisuudessaan sivuilta www.kingspan.com

Kankaanpäässä SPU Eristeitä vuodesta 1977 asti valmistanut SPU Oy on ollut 1.7.2015 lähtien Kingspan Insulation Oy. Kingspan Insulation Oy tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman tuotteita ja asiantuntijuutta lämmöneristemarkkinoille Pohjois-Euroopassa. Suomen liiketoiminnan lisäksi Kingspan Insulation Oy on vastuussa Ruotsin, Norjan, Tanskan, Viron, Latvian, Liettuan ja Venäjän liiketoiminnasta.

lue lisää www.kingspaneristeet.fi

Takaisin