Read more

[Eng] Vaativaa kunnossapitoa

Read more

[Eng] Kiinteistöhuolto- ja kunnossapito

Read more

[Eng] Ulkoaluehuolto

Read more

[Eng] Nosturit ja nostolaitteet

Read more

[Eng] Mittavatkin projektit

Read more

[Eng] Hallitut kokonaisuudet

Read more

[Eng] Kone- ja laitesiirrot

Read more

[Eng] Aidat, portit ja nosto-ovet

Read more

[Eng] Yhdessä enemmän

News

[Eng] Satagroup Oy

Tarkastaa • Toimii • Tehostaa

 

Satagroup on joustavasti toimiva yritysryhmä, jonka pystyy vastaamaan teollisuuden kiinteistöhuollon ja tuotannon kunnossapidon tarpeisiin Länsi-Suomen alueella. Satagroup Oy on perustamisvuodestaan 2007 kasvanut ja vakiintunut paikkansa toimialueensa suunnannäyttäjänä ja luotettavana kumppanina.

 

SataGroup pystyy tarjoamaan teollisuuden ja kiinteistöalan asiakkailleen entistä laajemman palvelukokonaisuuden yhdellä kontaktoinnilla. Asiakaskohtaisesti räätälöitävissä palveluprosesseissa yhdistyvät vahva ammattilaisten käytännön osaaminen, tinkimätön toteutus sekä päällekkäisten kustannusten ja byrokratian minimointi.

 

SataGroupin toiminnan kulmakiviä ovat yrittäjyys, katkeamaton vastuuketju, moniosaajuus yhdistettynä paikallisuuteen, 24/7-tavoitettavuus, WTM-toiminnanohjausjärjestelmä, suorat hankintakanavat ja oma maahantuonti.

 

SataGroup lunastaa paikkansa alansa parhaimpien toimijoiden joukossa toimittamalla aina laatua ajallaan; asentamalla, huoltamalla, korjaamalla ja tarkastamalla ammattilaisen ottein sekä kehittämällä koko ajan toimintaansa muuttuvien asiakastarpeiden pohjalta.

 

Lue lisää: SataGroup esittely