Lue lisää

Vaativaa kunnossapitoa

Lue lisää

Kiinteistöhuolto- ja kunnossapito

Lue lisää

Tarkastuspalvelut

Lue lisää

Nosturit ja nostolaitteet

Lue lisää

Sähkökone- ja laitekorjaamo

Lue lisää

Hallitut kokonaisuudet

Lue lisää

Kone- ja laitesiirrot

Lue lisää

Aidat, nosto-ovet, portit, nosturit

Lue lisää

Yhdessä enemmän
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide

Ajankohtaista

Satagroup Oy

Tarkastaa • Toimii • Tehostaa

Satagroup on joustavasti toimiva yritys, jonka pystyy vastaamaan teollisuuden kiinteistöhuollon ja tuotannon kunnossapidon tarpeisiin Länsi-Suomen alueella.
Satagroup Oy on perustamisvuodestaan 2007 kasvanut ja vakiintunut paikkansa toimialueensa suunnannäyttäjänä ja luotettavana kumppanina.

SataGroup pystyy tarjoamaan teollisuuden ja kiinteistöalan asiakkailleen entistä laajemman palvelukokonaisuuden yhdellä kontaktoinnilla. Asiakaskohtaisesti räätälöitävissä palveluprosesseissa yhdistyvät vahva ammattilaisten käytännön osaaminen, tinkimätön toteutus sekä päällekkäisten kustannusten ja byrokratian minimointi.

SataGroupin toiminnan kulmakiviä ovat yrittäjyys, katkeamaton vastuuketju, moniosaajuus yhdistettynä paikallisuuteen, 24/7-tavoitettavuus, WTM-toiminnanohjausjärjestelmä, suorat hankintakanavat ja oma maahantuonti.

SataGroup lunastaa paikkansa alansa parhaimpien toimijoiden joukossa toimittamalla aina laatua ajallaan; asentamalla, huoltamalla, korjaamalla ja tarkastamalla ammattilaisen ottein sekä kehittämällä koko ajan toimintaansa muuttuvien asiakastarpeiden pohjalta.