Teollisuuden kunnossapito


Turvaamme tehokkaan tuotannon

Satagroupin ydinajatuksena on saada asiakkaalle tarpeenmukainen, suunnitelmallinen ja kokonaisvaltainen huolto, joka varmistaa sujuvan, ongelmattoman ja ennen kaikkea turvallisen työnteon, tuotantoa häiritsemättä kustannustehokkaasti.

Vahvalla ammattitaidolla hoidamme kaikki teollisuuden kunnossapitotyöt, esimerkkinä näistä ennakkohuollot, korjaukset, kunnossapidon asennustyöt sekä  myös tuotantokoneiden ja laitteiden siirto- ja haalaustyöt.

Teollisuusasiakkaamme saavat meiltä luotettavaa kunnossapitoa ja olemme parhaimmillamme kokonaiskunnossapidon kattavissa töissä, sillä kauttamme hoituu LVI-, sähkö-, automaatio ja rakennustekniset työt. Tarjoamme aina asiakkaan tarpeen kannalta kustannustehokkaimman ja tuottavimman kokonaisratkaisun, yksittäisestä työsuoritteesta sopimuspohjaiseen  kokonaiskunnossapitoon. Oman WTM-toiminnanohjausjärjestelmämme ansiosta tuotamme asiakkaillemme selkeät raportit tehdyistä toimenpiteistä sekä kustannuspaikkajaottelun mukaiset kuluerittelyt asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Tarjoamme sopimusasiakkaillemme ympärivuorokautista päivystystä tarpeen mukaisesti. Satagroup yhtiöt pystyvät osakkuusyritysten myötä tarjoamaan  päivystysvalmiutta kone- ja laitehuoltojen lisäksi  myös LVI-, sähkö- ja automaatio ongelmissa.

Osaamisalueeseemme kuuluu myös sertifioidut teollisuusnosturitarkastukset ja huollot laadukkaasti.

Kunnossapitokonseptimme ansiosta asiakkaan oman henkilöstön resurssit kohdistuu oleelliseen eli asiakkaan ydinbusinekseen.

Palveluvalikoimaamme mm.

• tuotantokoneiden ja laitteiden huollot ja korjaukset
• kone- ja laitesiirrot, tehdas lay-out muutokset
• tuotantohuoltoa tukevat palvelut
• rakenne hitsaukset ja laiteasennukset
• sähkö- ja automaatioasennukset sekä huollot- ja korjaukset
• LVI- asennukset, huollot ja korjaukset
• trukkihuollot
• kunnossapidon asiantuntijapalvelut

Katso kunnossapidon referenssimme tästä.


Asiakasreferenssi Riga Wood Finland Oy

”Satagroup Oy on toimittanut Riga Wood Finland Oy:n Sastamalan tehtaalle kiinteähintaisia projektikokonaisuuksia, sekä hoitanut viikonloppujen tuotannon
vikapäivystyksen sekä korjaustyöt tehokkaasti erittäin pienellä vasteajalla. Lisäksi Satagroup Oy.ltä on yksi kunnossapito asentajavuorotyössä, vahvistamassa tuotantomme omaa kunnossapito teamia.”

Jaakko Aarniveräjä, tehtaanjohtaja
Rigawood Finlald Oy, Sastamala