Sponsorointi


Satagroup on monessa mukana

Tuemme mielellämme omia toimintaperiaatteitamme vahvistavia sponsorointikohteita, sillä sponsorointi on merkittävä osa markkinointiviestintäämme. Tavoitteenamme on sponsoroinnin avulla vahvistaa yrityskuvaamme laadukkaana toimijana kohderyhmässämme.

Odotamme sponsorointikohteelta vahvaa ja aloitteellista vastavuoroisuutta, sillä hyödynnämme kumppania muun muassa asiakastilaisuuksissa sekä erilaisissa tempauksissa.

Satagroup Oy sponsoroi

Feelwear Racing Team
Matti Marjamäki
Toimintakaksikko TFP
AC Beduins Ry
Tappara- Terästiimi

Satagroup Oy:n ja Matti Marjamäen yhteistyö

Matti Marjamäki on vuonna 1983 syntynyt sisukas autourheilija. Matti teki vaikutuksen omalla itsellään; avoimuudella, positiivisella ja sinnikkäällä asenteellaan, siksipä Satagroup Oy & Esteetön Elämä on tukenut Matti Marjamäen autourheilua vuosien ajan.

Matti oli vuonna 2006 moottoripyörä onnettomuudessa, minkä seurauksena hän loukkaantui vakavasti ja päätyi pyörätuoliin. Tämä ei silti lannistanut häntä, vaan Matti vaihtoi kaksipyöräiset nelipyöräisiin.

Matti on ainoa suomalaisen käsihallintalaitteilla ajava kuljettaja. Matti ajaa Rata SM- sarjan Legends – luokkaa.

Matti on ollut mukana monissa Satagroup Oy:n Esteettömän Elämän asiakastapahtumissa kertomassa apuvälineitä ja liikuntarajoituksista.

Lue lisää:

Yle uutiset
legendscars.fi

Toimintakaksikko TFP

TFP (Team finnish Power) koostuu läheisistä ystävistä: pyörätuolikelaaja Henry Mannista ja kuulantyöntäjä Aleksi Kirjosesta, joita yhdistää vammaisurheilu.

Ajatus yhteisestä tiimistä syntyi jo 2009, tositoimiin ryhdyttiin kun molemmat aloittivat opiskelemaan Pajulahden urheiluopistolla 2010. Opintojen alettua ystävykset alkoivat kuvailemaan videoita ja kiertämään erilaisissa tapahtumissa puhumassa. Molemmat kehittyivät myös urheilijoina ja osallistuivat mm. nuorten MM-kilpailuihin.

Aleksi voitti nuorten maailmanmestaruuden heti 2011 Dubain kisoista. Henkka jäi silloin ikävästi neljänneksi. Seuraavana vuonna Tzekeissä Aleksi jatkoi voitokkaasti ja Henkkakin pääsi jo kolmanneksi. Aleksilla riittivät rahkeet 2012 myös Lontoon paralympialasiin joista tuloksena 11 sija. Urheilullisesti vuosi 2013 oli erinomainen – kummatkin saivat Lyonin aikuisten MM-kilpailuista pronssimitalit kaulaan ja Puerto Ricon nuorten kisoista kullat.

Vuoden 2015 MM-kilpailut Qatarin Dohassa menivät Henryllä mukavasti tuloksena 400m hopea ja pronssi 200 sekä 800m matkoilta. Aleksi joutui valitettavasti jättämään kilpailut välistä sairastumisen vuoksi. Mutta ensi kesänä Riion paralympialaisissa kummatkin ovat huippuiskussa!

www.toimintakaksikko.fi
www.rullatenrioon.fi
Facebook


Feelwear Racing Team

Feelwear Opel Kadet GSI


Feelwear / Fiilink Elämys-EK
Katso video tästä

AC Beduins Ry

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AC Beduins Ry on sastamalainen puulaakiurheilun erikoisseura, joka on perustettu v. 1995, aktiivisia jäseniä seurassa on 40-45 henkilöä.

Satagroup Oy:n höntsykiekkoilijat ovat aktiivisia jääliikunnan harrastajia, harjoitukset ovat nykyisin Huittisten jäähallilla ( Kulta-Arena ) kerran viikossa. Kirsikkana kermavaahdossa ovat erilaiset Suomen rajojen ulkopuolelle suuntautuvat turneet.

Satagroup tukee ”höntsykiekkoilijoiden” mainetta niittänyttä seuraa tulevaisuudessakin!

www.acbeduins.fi

Tappara- Terästiimi

Satagroup Oy yhdistää bisneksen ja lätkän Tapparan kanssa. Satagroup tukee Tapparan jääkiekkojoukkuetta Terästiimin jäsenyydellä ja pääsee näin kokemaan kiekkoviihteen elämykset ja vetovoiman.