Työhyvinvointi

Satagroup Oy – hyvinvoiva työpaikka

Työpaikan positiivisella hengellä on suuri merkitys työntekijöiden motivaatioon, jaksamiseen ja ammattiylpeyteen. Satagroup panostaa tekijöidensä hyvinvointiin tarjoamalla niin hyvät työskentelyolosuhteet kuin vapaa-ajankin harrastusmahdollisuuksia.

Satagroup Oy huolehtii työntekijöiden terveydestä

Satagroup Oy haluaa pitää hyvää huolta työntekijöistään. Kohonneen verenpaineen hoito ja sen ennaltaehkäisy kannattaa, sillä sydän- ja verisuonisairauksien vaaratekijät moninkertaistuvat koholla olevan verenpaineen myötä.

Kohonnut verenpaine liittyy useimmiten elintapoihin, joten sitä voidaan tehokkaasti hoitaa ja ennaltaehkäistä omiin elintapoihin vaikuttamalla. Lievän verenpainetaudin hoitoon ei välttämättä muuta tarvitakaan.

Kohonnut verenpaine ja diabetes ovat vaarallinen yhdistelmä, siksipä Satagroup Oy on hankkinut työntekijöiden vapaaseen käyttöön verenpainemittarit ja verensokerimittarin.

Jokaviikkoinen ”pekoniperjantai”

Satagroup tarjoaa työntekijöilleen aina perjantaisin maukkaat pekonit sekä vaihtoehtoisesti muita terveysvaikutteisia tuotteita… Samalla käydään lävitse työviikon ilot ja murheet viikkopalaverin muodossa.

Pekonin, kananmunien ja broilerin rasva laskevat kolesterolia. Oliiviöljy, lohen rasva ja rypsiöljy laskevat sitä kaikkein eniten.

Voi (maitorasva), hiilihydraatit ja naudanrasva ovat melko samanveroisia tämän ”pahan kolesterolin” eli apoB:n suhteen.

 

Aktiviteetit

AC Beduins

AC Beduins Ry on Sastamalainen puulaakiurheilun erikoisseura. Satagroup Oy:n höntsykiekkoilijat ovat aktiivisia jääliikunnan harrastajia.

Lue lisää nettisivuilta

 

 

Tappara- Terästiimi

Satagroup Oy yhdistää bisneksen ja lätkän Tapparan kanssa. Satagroup tukee Tapparan jääkiekkojoukkuetta Terästiimin jäsenyydellä ja pääsee näin kokemaan kiekkoviihteen elämykset ja vetovoiman.

Lue lisää Tapparasta

 

Feelwear Racing Team

Feelwear Opel Kadet GSI
Feelwear / Fiilink Elämys-EK
Katso video tästä