Ota yhteyttä 24/7
FINNMIRROR

FINNMIRROR

Jaa sivu kavereillesi:

Monipuolinen teollisuuden kumppani

Finnmirror Oy valmistaa sisustuspeilejä, kylpyhuonekalusteita sekä mittatilaus liukuovikaappeja. Vuonna 1923 perustetun perheyrityksen toiminnassa yhdistyvät pitkät perinteet, nykyaikainen tuotantotekniikka ja ympäristötietoisuus.

 

Valttina nopea vasteaika

”Olemme käyttäneet Satagroupia  jo vuosia erilaisissa akuuteissa laiterikoissa oman kunnossapitomme tueksi sekä erilaisissa projekteissa” kertoo Finnmirror Oy:n kunnossapitopäällikkö Rami Suuronen.

 

”Satagroup suorittaa myös myös sovittuja määräaikaistarkastuksia ja puhdistuksia mm. paineilmaverkostojen kuukausi tarkastukset ja – korjaukset, nosto-ovien tarkastukset, sekä purusykloonin puhdistukset näin alkuun mainitakseni”, jatkaa Suuronen.

 

Yhteistyökumppanina erilaisissa investoinneissa

”Satagroup Oy on ollut toteuttamassa myös tehtaallamme isoja linjasto muutoksia jo edellisillä kerroillakin.  Tänä vuonna investoimme uuden reunanauhoituskoneeseen. Uuden koneen vuoksi tehtaan layout muuttui, ja Satagroupin vastuualueeseen kuului projektissa mm. konesiirrot (sekä nostot ja haalaukset), koneperustuksien tekemiset uuden layoutin mukaisesti sekä erilaiset liitännät nykyisiin kiinteistöjärjestelmiiin.” – selvittää Suuronen.

””Työt sujuivat jouhevasti ja ennenkaikkea joustavasti”

 

Hyvistä kokemuksista jatkumoa yhteistyöhön

”Olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön Satagroupin kanssa, ja he ovat pystyneet vastaamaan hyvin nopeisiinikin haasteisiin, myös aikataulut ovat pitäneet.”   ”Voin ilman muuta suositella Satagrouppia kunnossapito kumppaniksi!”  tiivistää Suuronen hyvää yhteistyötä.

 

 

Miten voimme palvella?


Saatat olla kiinnostunut myös näistä referensseistä...

Satauutiset

_Wanted_Alueviesti_168x134_122019

Tekevälle töitä; Sinustako huoltoasentaja?

1.1.2020

Omaatko sähkö- ja automaatioalan koulutuksen, kokemusta huolto- ja kunnossapitoalan töistä sekä olet oma-aloitteinen moni-osaaja?

Hae meille töihin!

Haemme vakituiseen työsuhteeseen huoltoasentajaan. Hakemukset sekä lisätietotoja saa soittamalla: Ari Kiviniemi / 0400 123 500

Joulukortti

Hyvää Joulua

23.12.2019

Satagroup toivottaa huoletonta joulua ja elämyksellistä uutta vuotta 2020!

Lattiahiomakone

Lattiapinnat kuntoon

21.11.2019

Uusin kalustohankintamme on Scan Maskinin lattiahiomakone sekä esierottelijalla varustetulla imurilla.

Koneella saadaan vaikeatkin lattiapinnat jyrsittyä uutta pinnoitusta varten. Oheen liitetty imuri takaa pölyttömän työn tuotantotiloissakin.

Pintakäsittelylinjan muutokset

Tehoa tuotantoon

20.11.2019

Korjaamme, huollamme ja teemme asiakkaamme uuteen pintäkäsittely tuotantolinjaan tuotantoa parantavia ja tehokkuutta lisääviä muutoksia, jolla nostetaan linjaston toimintavarmuus astetta.

Yhdessä asiakkaan ja toimittajan kanssa kehitetään tehokas tuotantolinja kokonaisuutta.

Finpig Karjuaseman portti

Karjut portin taakse

11.11.2019

Finpig Oy:lle toteutettiin uusi pääportti. Uuteen liukuporttiin lisättiin portin avaus gsm- ja ajoneuvosilmukka avauksella sekä viikko kello-ohjauksella.

Samalla modifioitiin aitaa alueturvallisuuden parantamiseksi.

Kaukolämpöverkon putkistot

Varmaa saumaa

4.11.2019

Luokkahitsarimme toteuttaa asiakkaallemme kaikki heidän kaukolämpöverkkoon liittymiseen tarvittavat  putkiasennukset ja hitsaukset.

Muutos toteutetaan lämmityskatkotta.

Soita SOITA Meilaa MEILAA X